Om barnehagen

Barnehagen ble startet opp i 1990. Granbuska barnehage SA er en privat barnehage, som eies av ti ulike bedrifter i Sortland kommune. Andelslaget ledes av et styre på fire personer. Den daglige driften er styrer i samarbeid med det øvrige personalet ansvarlig for. Barnehagen ligger sentrumsnært, med gangavstand til både fjæra og skogen. 
Granbuska barnehage er godkjent som helsefremmende barnehage og trafikksikker barnehage. 

Barnehagen beregnes som en to-avdelingsbarnehage og er bemannet etter det. Storbarnsgruppa består av gruppe 1 (5-6 år), gruppe 2 (4-5 år) og gruppe 3 (3-4 år) , mens småbarnsgruppa består av gruppe 4 (2-3 år) og gruppe 5 (1-2 år). Vi har faste voksne på stor og smågruppa, men alle barna er godt kjent med alle i personalet da vi samarbeider mye på tvers av gruppene. 

Både forskning og egen erfaring viser at det er mange fordeler å dele barna inn i mindre grupper. Vi har derfor valgt å dele barnegruppa inn i mindre aktivitetsgrupper etter alder. Barna får også oppleve progresjon i barnehagens innhold når vi legger til rette for varierte leke-, aktivitets og læringsmuligheter ut fra barnas modning og alder.  

Barnehagen er livssynsnøytral, men markerer tradisjonelle kristne høytider som påske og jul.

Åpningstider:

Barnehagen har åpent fra kl. 07.30 – kl.16.15 alle ukedager.